De WebShop is tijdelijk gesloten. Op dit moment is ons assortiment alleen te vinden in alle vestigingen van Loods 5 (Zaandam, Amersfoort & Sliedrecht). Daar verkopen wij een groot deel van de hele House Doctor collectie, bamboe lampen van Broste Copenhagen, meubels en accessoires van Bodilson, oude meubels uit India van One World Interiors en verlichting van Het Lichtlab. Ook is een klein deel van deze artikelen online bij Loods 5 te koop.

 

Heb je al een bezoek gebracht aan de webshop van NR 310? Check dan snel de site.
Je vindt hier hippe, stoere en eigenzinnig woonaccessoires waarmee je op een betaalbare manier je interieur een nieuwe stijl kunt geven.

Vloerkleden

Elk huis heeft minimaal 1 vloerkleed nodig. Nee…. elke ruimte heeft minimaal 1 vloerkleed nodig. Met een vloerkleed geef je in een handomdraai een warme sfeer aan je interieur. Tegenwoordig worden vloerkleden op meerdere plekken gebruikt. Bijvoorbeeld een vloerkleed onder de eettafel, maar als eyecatcher in een open ruimte kan een vloerkleed ook heel goed. Bij NR 310 vind je vloerkleden in diverse vormen, materialen, kleuren en maten.
Dus is er voor elke ruimte wel een geschikt exemplaar te vinden!
Heb je hulp nodig bij het zoeken van de juiste maat, de juiste kleur of het juiste soort kleed? Wij helpen graag en geheel vrijblijvend om samen de juiste keuze te maken.

House Doctor – Het Lichtlab…

…. Een greep uit onze merken. NR 310 is voortdurend op zoek naar nieuwe merken om het assortiment mee uit te breiden.
NR 310 vindt het belangrijk dat producten een goede kwaliteit hebben maar ook betaalbaar zijn. Zo is het voor iedereen mogelijk om het interieur te (re)stylen en mee te gaan met de trends.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>