Interieurstyling – Interieuradvies – Verkoopstyling & Meubelhuur

NR 310 Woonstyling & Accessoires uit Amsterdam is een stylingbureau gespecialiseerd én gecertificeerd in meubelverhuur en verkoopstyling. Ook wel woningpresentatie genoemd. Woningpresentatie is zeer belangrijk bij de verkoop van jouw huis. Pak je dit professioneel aan, dan wordt jouw huis sneller verkocht tegen een betere prijs. Maar ook als jouw huis al enige tijd te koop staat helpen wij je graag om de verkoop te bespoedigen.

NR 310 Woonstyling & Accessoires staat voor kwaliteit en professionaliteit. Wij laten niets aan het toeval over. Daarom werken we samen met verschillende gespecialiseerde mensen.  Dit unieke concept maakt het mogelijk om jou een betaalbaar totaalpakket aan te bieden. Niet alleen verzorgt onze gecertificeerde styliste de styling en presentatie van jouw huis tot in details. Onze professionele interieurfotograaf brengt daarbij jouw huis ruimtelijk en op zijn mooist in beeld.
Wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op: info@nr310.nl of 06-47770404.

NR 310 Woonstyling & Accessoires heeft ook een webshop waar je terecht kun voor stoere en eigenzinnige woonaccessoires. Bij het inkopen van de collectie wordt vooral gelet op kwaliteit en betaalbaarheid. Zo is het voor iedereen mogelijk om de woning te (re)stylen of om je interieur af te stemmen op de nieuwste trends. NR 310 is voortdurend op zoek naar nieuwe merken en trends op het gebied van wonen. De strooptochten gaan van kleine winkeltjes in eigen land tot de grote beurzen in Milaan, Frankfurt & Parijs.

NR 310 Woonstyling & Accessoires verzorgt niet alleen verkoopstyling en woningpresentatie. In het blog op de site worden interieur tips en inspiratie verzamelt. Alles wat NR 310 inspireert en opvalt vind je hier terug. Van bijzondere woonwinkeltjes tot de leukste ideeën om je interieur te veranderen.

 

Recent Work

Recent News

Binnenkijker

Binnenkijker

Roze is een lastige kleur in je interieur. De meeste mannen schrikt…
NR 310 in Villa Arena

NR 310 in Villa Arena

Voor in de agenda: shoppen in Woonmall Villa Arena! Op zaterdag 5…
Visit Us On Facebook