Ben je toe aan een interieur metamorfose om meer sfeer en warmte te creëren? Ga je verhuizen of verbouwen en kan je wel wat advies gebruiken? Of zoek je balans in je interieur? Denk er eens aan om een interieurstylist in de arm te nemen. NR 310 Woonstyling & Accessoires helpt je graag met ideeën en inspiratie om jouw droomwoning te realiseren.

 

Neem contact met ons op en laat weten wat jij graag veranderd zou zien in je interieur. Dan maken wij op basis van deze gegevens een geheel vrijblijvende offerte. Gaan wij voor jou aan de slag? Dan maken we eerst een afspraak bij jouw thuis. Vervolgens werken wij het advies uit in een moodboard / schets, inclusief kleuradvies en een shoppinglist. Hierin staan voorbeelden van meubels en accessoires die wij adviseren, inclusief prijzen en verkoopadressen.

Het advies kunnen wij ook verder voor je uitwerken door te gaan shoppen. Het voordeel hiervan is dat wij veel meubelen en accessoires met een aantrekkelijke korting kunnen aanschaffen en jou hiervan mee laten profiteren.

Spreekt onze stijl van de moodboards je aan? Laat ons je inspireren om jouw droomhuis te realiseren.
Heb je nog vragen? Mail ons dan vrijblijvend op info@nr310.nl. Ook staan we je graag telefonisch te woord op 06-47770404.